accuraad.nl

Wij ondersteunen met goede raad en info

De accessoires van de zomer

De zomer komt eraan, nog maar een paar weken en dan is het zover: het is weer zomer! Voor veel mensen het seizoen waar het hele jaar naar uit gekeken wordt. Dus wat moet jij in huis halen voordat het warme weer hier weer is? In deze blog vertel ik je over de accessoires die alle zomerdagen beter maken, of in ieder geval dragelijk als je meer van de winter houdt. Lees je mee?

Dat heb je goed gezien

Allereerst zijn de felle zonnestralen prominent aanwezig in de zomer en daar moet je jezelf voor beschermen. Met een mooie zonnebril bijvoorbeeld. Deze kan je op sterkte laten maken zodat hij je gewone bril vrouw vervangt. Maar misschien wil je sowieso nog kijken naar andere brillen voor de zomer. Een bril is immers ook gewoon een accessoire op zich.

De luchtige laagjes

Het weer in Nederland is allesbehalve voorspelbaar. Daarom is het handig om altijd iets bij je te hebben van een vestje of een jasje. Dat mag gewoon luchtig zijn, het is eerder bedoeld als een beetje extra bescherming wanneer het afkoelt dan dat je het de hele dag draagt.

Warmte voor de zomer

In de zomer dragen we uiteraard andere kleding dan in de winter maar dat geldt eigenlijk ook voor onze sieraden. Sommige items en kleuren passen gewoon beter bij de zomer. Denk bijvoorbeeld aan kettingen en oorbellen. In de winter dragen we vaak donkere en koudere kleuren, dan is zilver perfect. Maar in de zomer is het warm en dat zien we dan ook terug in onze outfits. Dan dragen we wellicht liever gouden accessoires als het om sieraden gaat.

In de schaduw

Vergeet ook geen hoed of pet mee te nemen op warme dagen. Zo blijft je bol goed beschermt en houd je jouw gezicht uit de zon. Dat geeft meteen wat verkoeling. En het zorgt er ook voor dat je iets minder snel verbrandt.

Een tas vol

Sowieso is het handig om zo nu en dan een tas mee te nemen. Hier kan je alles in kwijt en je hebt meteen ruimte om zonnebrand mee te nemen. Dat klinkt niet als een accessoire maar het is toch fijn als je jouw huid gedurende de dag goed kan beschermen tegen de felle zonnestralen, dan hoef je je daar ook niet meer aan te denken.

Met deze tips kan jij straks nog meer van de zomer genieten.