accuraad.nl

Wij ondersteunen met goede raad en info

De juiste verpakking om in te vervoeren

Je kent het wel, je moet een goede verpakking hebben voor een leuk cadeautje, maar weet niet zo goed wat. Cadeaupapier is geen optie, aangezien het dan niet mooi wordt, dus je wilt voor een verpakking gaan die leuk is om te geven. Denk aan een gondeldoosje. Deze doosjes zijn compact, je kunt ze in verschillende kleuren krijgen en zijn ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Het kan natuurlijk zo zijn dat je wat groters wilt vervoeren, zoals een baksel of iets anders. Dan is een gondeldoosje niet helemaal de manier hoe je dit wilt oplossen. Een goede verpakking is dan wel fijn. Lees in dit blog wat meer over de juiste verpakking.

Verpak je baksels goed

Naast de gondeldoosjes waar je over las, kun je ook gaan voor een verpakking waar je doorheen kunt kijken. Dit is handig als je bijvoorbeeld cakejes wilt vervoeren, maar nog wel kunt zien welke smaak het is. Denk bijvoorbeeld aan een grote bestelling met verschillende soorten taart of cupcakes. Je kunt dan denken aan verpakkingsdoosjes die gemakkelijk open en dicht te maken zijn, maar alsnog geschikt zijn voor vervoer. Deze doosjes zijn meestal van karton gemaakt en rechthoekig. Daarnaast zijn ze ook nog in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kun je precies degene uitzoeken die voor jou geschikt zijn. Heb je een grote bestelling aan doosjes nodig voor jouw bedrijf? Dan kun je dit in groten getale bestellen op internet. Dit is wel zo prettig.

Gemakkelijk je eten meenemen

Ben je bekend met het concept ‘doggybag’? Deze term wordt steeds meer gebruikt en staat eigenlijk voor een doosje dat je kunt gebruiken als je eten nog niet op is, maar je het wel graag mee naar huis wilt nemen. Dit is erg handig, aangezien het goed is voor het milieu. Op deze manier wordt er geen eten verspild. Deze verpakkingen zijn gemakkelijk open en dicht te maken en behoren ook tot de categorie verpakkingdoosjes. Overigens wordt dit ook vaak meegegeven aan klanten die het eten to go willen hebben. Denk aan een lekkere sandwich om op te eten in het park. Deze kun je dan in een kartonnen doosje krijgen, zodat het goed intact blijft. Dit wordt tegenwoordig door veel bedrijven gedaan, aangezien klanten hierdoor een stuk meer keuzes hebben. Denk aan haast in de ochtend, maar wel een lekker broodje willen van je favoriete restaurant.