accuraad.nl

Wij ondersteunen met goede raad en info

Deze zomer chique gekleed

De zomer is officieel hier. Deze week is dit prachtige seizoen weer van start gegaan en we genieten al van het echte typische zomerweer. Maar dat doen we uiteraard wel in stijl. In deze blog vertel ik je over wat mooie zomeroutfits die je meteen kan uitproberen. Lees je mee?

Voor een avondje uit

Nu het weer kan, gaan we natuurlijk ook uit. De tijd van shirts met grappige teksten en korte jeans is echt voorbij. Deze zomer gaan we meer voor de zogenaamde ‘gentleman look’. Casual en geschikt voor uitgaan maar wel meer gekleed. Ga voor een donkere korte of lange broek met instappers en kies een van je mooiste overhemden uit. Wellicht wil je ook hierbij voor een donkere kleur gaan zodat het een geheel vormt. Voor de warmte van de zon hoef je ’s nachts niet meer bang te zijn.

Of die lang verwachte bruiloft

Natuurlijk zullen we deze zomer ook een hele hoop feestjes inhalen. Zo heeft mening stel de bruiloft uitgesteld tot het moment dat iedereen er weer bij kan zijn en dat moment is nu! dus trek een mooi pak uit de kast en ga voor een zomerse kleur of print, dat maakt het des te feestelijker. Uiteraard moet je hierbij wel de dresscode van de bruiloft in acht houden. Weet je niet zeker of die er is? dan doe je er goed aan om dat even te checken.

Zomaar gedurende de dag

Maar ook op klaarlichte dag, als we in het zonnetje naar buiten gaan, kunnen we er gekleed uitziet. Dat is wel anders dan ’s avonds maar ik zal je vertellen hoe een dergelijke outfit er uit kan zien. Zo kan je best gaan voor zandkleurige shorts van linnen bijvoorbeeld. Doe daar een poloshirtje op en mooie witte gympen onder, dan zie je er stijlvol uit en houd je de outfit rustig. Daarnaast hoef je maar weinig aan deze outfit te veranderen of toe te voegen voor het avondprogramma.

Of ’s avonds op het terras

Want wat dragen we dan wel ’s avonds? Natuurlijk moeten we er rekening mee houden dat het weer in Nederland wisselvallig kan zijn en dat het in de avonden in een snel tempo af kan koelen. Dan is het wel zo prettig om daar op voorbereid te zijn. Met een lichtkleurige linnenbroek, gympen en een lichtkleurig linnen overhemd met lange mouwen, kom je al een heel eind. Neem een denim jack mee voor de zekerheid en je ziet er met en zonder stijlvol uit en bent op het weer gekleed. Helemaal top!