accuraad.nl

Wij ondersteunen met goede raad en info

Een paasontbijt bestellen regel je gewoon online

Iedereen weet dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Tijdens het ontbijt zorg je ervoor dat je de energie binnenkrijgt die je nodig hebt om de dag goed te beginnen en om een deel van de dag door te komen. Het is daarom niet voor niets dat veel mensen echt even de tijd nemen om te ontbijten voor ze naar hun werk gaan. Sinds de coronaperiode werken steeds meer mensen een groot deel van de week thuis. Hoe leuk is het dan om deze mensen een paasontbijt te geven? Je kunt online een paasontbijt bestellen en dat op het werk laten afleveren. Jij kunt er dan voor kiezen om dit paasontbijt zelf te bezorgen bij je medewerkers of om het samen met je medewerkers op het werk te nuttigen.

Een paasontbijt bestellen? Nu al?

Ja, je kunt nu al een paasontbijt bestellen. Dan is dat maar alvast geregeld. Een paasontbijt bestellen doe je gewoon online. Je hebt de keuze uit verschillende opties en kunt zo precies dat paasontbijt bestellen dat je zelf graag zou eten. Wil je het minder groots aanpakken met de Pasen? Dan bestel je gewoon een leuke paasmand met wat lekkers erin. Denk dan aan paaseitjes. Dat is ook altijd een goed idee.

Pasen is eerder dan je denkt

Wist je dat Pasen in 2023 al begin april is? Op 9 april om precies te zijn? Je kunt dus best nu al een paasontbijt bestellen of een andere paasattentie. Maak je geen zorgen over de houdbaarheid van de items in het pakket. Je krijgt de ontbijtjes pas op z'n vroegst op 29 maart geleverd. Je hoeft ze dan nog maar even te bewaren. Wil je ze liever op een latere datum ontvangen? Dan kan dat ook. Dat spreek je direct af bij het bestellen. Een paasontbijt is, natuurlijk, niet compleet zonder lekkere paasstol en beschuit met aardbeienjam. Het paaspakket is echt bedoeld voor één persoon.

Pasen is het begin van de lente

Ook als je niet gelovig bent kun je best Pasen vieren. Het gaat dan vooral om het begin van de lente. Je kunt de lammetjes in de wei zien huppelen en de bollen, narcissen en sneeuwklokjes, hun kopjes boven de grond zien uitsteken. Het is het ideale moment om heerlijke wandelingen te gaan maken in het lentezonnetje. Neem een kleedje mee en geniet van de ontluikende natuur. Dat kan ook gewoon tijdens de lunchpauze met je collega's. Hartstikke gezellig!