accuraad.nl

Wij ondersteunen met goede raad en info

Laat jouw kids leuk en gezond eten en drinken met deze bakjes en bekers!

Het is voor kids ontzettend belangrijk dat zij op een gezonde manier kunnen eten. Door in contact te komen met gezonde varianten van voedsel zullen zij op latere leeftijd beter gewend zijn om deze soorten voeding te eten. Het is dan ook aan te raden om jouw kinderen te voeden met gezonde maaltijden. Tevens wil je ervoor zorgen dat jouw kind op een dagelijkse basis genoeg zal drinken. Het is hierbij vooral aan te raden om het eten en drinken voor jouw kinderen leuk te houden. Dat kan je op diverse manieren doen. Wat bij veel kinderen goed werkt is het kiezen voor leuke bekers en bakjes waaruit gegeten en gedronken kan worden. Zo zal de ervaring van het eten en drinken een positieve reactie oproepen bij jouw kids. Dit maakt eten en drinken voor hen een stuk leuker.

 

De drinkbekers

Bij de drinkbekers kan je voor kinderen kiezen uit ontzettend veel varianten en soorten. Een drinkbeker is er in diverse stijlen. Zo is er voor iedere leeftijd van kids een geschikte drinkbeker te vinden. Dit kan bijvoorbeeld beginnen met een antilekbeker zodat er niet snel geknoeid kan worden. Daarna is het mogelijk om over te stappen op de andere drinkbekers. Deze drinkbekers met een draaidop zullen zelf gemakkelijk opengemaakt kunnen worden door jouw kids. Toch zullen deze bekers niet snel lekken. Bij deze bekers kan er gekozen worden uit verschillende stijlen en opties. Een paw patrol beker behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Deze beker zal volledig In het thema van de serie paw patrol ontworpen zijn. Hierdoor wordt het voor jouw kids dus een stuk leuker om te gaan drinken uit deze geweldige bekers.

 

Verschillende fruitbakjes 

Daarnaast is het ook belangrijk om jouw kids de juiste vormen van voeding aan te bieden. Zo is het onder andere belangrijk dat kinderen genoeg fruit zullen eten. Hierdoor zullen zij vitaminen binnenkrijgen en dat is natuurlijk erg noodzakelijk voor het lichaam. Met een fruitbakje zorg je ervoor dat jouw kids op een comfortabele wijze fruit kunnen eten uit een handig bakje. Dankzij deze bakjes kan je fruit op een gezonde manier bewaren. Hierdoor is het tijdens een schoolpauze bijvoorbeeld mogelijk om te genieten van een stukje fruit. Deze fruitbakjes zijn te vinden in verschillende formaten en kleuren. Hierdoor zal je altijd een fruitbakje kunnen vinden dat bij jouw zoon of dochter gaat passen. Op deze manier is het goed haalbaar om jouw kinderen genoeg fruit te laten eten gedurende de dag.