accuraad.nl

Wij ondersteunen met goede raad en info

Soorten vervoer waar je nog niet aan hebt gedacht

Je moet af en toe van A naar B zien te komen. Of dit nu voor een sollicitatie, een date of een etentje is; het maakt het niet. Waar het om gaat is dan je vervoer. Je vervoer is in zo’n situatie alles. Als je geen vervoer hebt dan ben je nergens, dan kun je die afspraak wel vergeten. Goed, dat belang van vervoer, dat is je nu wel duidelijk. Wat ons nu nog rest is het duidelijk maken dat je veel opties omtrent vervoer hebt. Je hebt allerlei mogelijkheden om je te verplaatsen. Die opties, die gaan we met je bespreken in deze blog. Lees vooral verder als je van plan bent iets nieuws te proberen en als je open staat voor verbetering in je leven. 

Elektrische fiets

Veel mensen denken niet per se aan een elektrische fiets als ze zich moeten vervoeren en dat is zonde. Een elektrische fiets kan je namelijk enorm goed uit de brand helpen. De meeste elektrische fietsen gaan 25 kilometer per uur, maar ze kunnen altijd een tandje worden opgevoerd naar rond de 35 kilometer per uur. Je bent hierdoor snel op de bestemming waar je wil zijn en nog veilig ook. Dit komt omdat je natuurlijk geen scooter of auto mag rijden met een drankje op. Op een elektrische fiets is dit geen probleem. Daarnaast hoef je je niet in te spannen, of nou ja, nauwelijks dan. Zet je elektrische fiets op standje turbo en je bent er als een speer. Je moet dan natuurlijk wel een goede elektrische fiets hebben. Kijk eens naar Flyer elektrische fietsen. Deze fietsen zijn snel opgeladen, kunnen behoorlijk lang mee (zowel qua actieradius als levensduur) en zijn betrouwbaar, kortom een flyer e-bike.

Deel scooter

Een andere optie om je te verplaatsen is een deel scooter. Ja, je zult even van de Espresso Martini’s, de wijntjes en de biertjes moeten afblijven maar dan heb je ook wat. Een deel scooter kun je in grote steden zo ongeveer op elke straathoek huren via een app tegenwoordig. Het is dus zeer gemakkelijk te gebruiken én je hoeft geen moeite te doen. Daarnaast is het lekker goedkoop. Je hebt geen initiële aanschafkosten en betaalt alleen voor je daadwerkelijke gebruik. Tevens kun je hier met zijn tweeën gebruik van maken indien gewenst. Je deelt dan de kosten waardoor ze nog lager zijn en het is nog gezellig ook.